En koppling som många kanske inte gör direkt är kopplingen mellan sport och att tjäna pengar. Den här kopplingen går att göra på en mängd olika sätt. Det första man kanske tänker på är de otroligt stora summor pengar som till exempel fotbollsspelare får i månadslön och när de byter klubb. Självklart är det även inom de flesta stora sporter det går till på det sättet, men det är främst kring fotboll som det skrivs om i media.

Men självklart är det inte bara spelare, de som äger lagen, arenor eller företag som sponsrar olika evenemang som kan tjäna pengar på sport. Du som åskådare kan ju också göra det genom att spela på matchen! Det gäller då för dig att satsa pengar på olika faktorer i matchen såsom slutligt resultat, vilken spelare som gör flest mål, vem som blir matchens spelare med mera. Gissar du rätt har du chans att vinna pengar på sport, fiffigt eller hur! Inom fotboll är det oftast stryktipset man brukar spela på.

Ett annat spel som är väldigt populärt är poker. Detta spel kan man spela både på nätet och på närmaste kasino. Känner du att du har koll på spelet kan du alltid delta i en pokerturnering för chans på riktigt stora pengar.

Kategorier: Okategoriserade

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *