Till hösten så kommer det svenska landslaget i fotboll att påbörja ytterligare en kvalomgång av fotbollsmatcher. Denna gång är det till det europeiska mästerskapet som man då försöker ta sig in och under tio möten kommer man att spela på hemma- och bortaplan mot Ryssland, Österrike, Montenegro, Moldavien och Liechtenstein. Kvalet kommer att pågå under lite mer än ett års tid och under denna period kommer man hos många olika spelbolag kunna satsa pengar på vilka lag man tror kommer ta sig vidare till mästerskapet som hålls i Frankrike. Kan du inte vänta med ditt spelande så kan du redan nu spela på en mängd andra sporter som till exempel tennis, trav och fotboll så klart.

Det finns även andra spel som kan låta dig plocka hem lite extra pengar med en ganska kort väntetid. Till exempel kan du skrapa en skraplott för att se om du har turen som krävs med dig. Idag kan man ju vinna betydligt större vinster på en skraplott än för bara några år sedan. Vad sägs om den klassiska vinsten på 100 000 kronor i månaden i 25 år som du kan lyckas vinna om du skrapar fram tre klöversymboler på en trisslott.

Men ett spel behöver inte alltid resultera i att man vinner pengar. Ibland kan det räcka med den roliga stund som man får med sina medspelare under tiden som man spelar. Brädspel är någonting som idag tyvärr är ganska så underskattat, men som är så roligt när man väl plockar fram dem. Några av de absolut mest klassiska spelen är ju Monopol, Fia med knuff eller Yatzy. Samtliga av dessa spel spelas med tärningar, vilket du även gör i det populära casinospelet craps.

Kategorier: Okategoriserade

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *