Under hela vintern har det skrivits om att Ronaldinho ska lämna Milan och fortsätta sin karriär i sitt hemland Brasilien. Spekuleringarna har varit stora kring vilken klubb han skulle börjat i och mycket talade för att han skulle börja spela i Gremio som redan planerat inför Ronaldinhos ankomst. Men i sista sekund valde världsstjärnan att gå en annan väg.

Under måndagen skrev stjärnan på ett 3½ år långt kontrakt med Flamengo, vilka är Gremios stora konkurrenter. Anledningen till detta sägs vara att Gremios inte kunnat komma med de 30 miljoner kronor som Milan begärt för att släppa sin stjärna. I sin nya klubb får Ronaldinho en månadslön på 5,6 miljoner kronor exklusive reklamintäkter.

Under natten till torsdagen hyllades Ronaldinho utav 22 000 väntande Flamengo-fans i hemlandet. Att stora stjärnor väljer att mot slutet utav sin karriär återvända till en klubb i hemlandet är inte ovanligt. Ronaldinho gör detta medan har har några år kvar att ge och väntas kunna glänsa på planen ett tag till.

Kategorier: Okategoriserade

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *