Fotboll är en underbar sport. Fotbollsspelarna brukar kallas för den moderna tidens riddare. Matcherna blir då riddarspelen. Det är antagligen den största sporten världen runt. Med både flest utövare och åskådare.

Men fotboll är inte allt som världen har att erbjuda. Det finns massor av sporter som man kan välja och vraka i. Badminton, baseball, tennis, hockey, motorcross, skidor, handboll, bandy, löpning och många många fler. Kanske du älskar att titta på fotboll men känner att du är värdelös på planen – då är nog inte fotboll sporten du ska utöva själv. Din hand kanske är som gjord för ett tennisrack eller en handboll. Det kan vara händerna som har bättre kontroll över bollen än dina fötter. Bara för att man älskar en sport bör man inte förbise resten som finns därute. Även saker som klättring, cheerleading och surfing kan vara ditt sanna kall. Majoriteten av dem som följer fotbollen har inget intresse av att utöva det. Många utövar någon annan sport. Så även om fotboll är det du älskar att beskåda så kan din framtid ligga i ett helt annat forum. Lås dig därför inte vid någon enskild sport, våga prova på något nytt. Vem vet du kanske blir nästa Björn Borg?

Någonting som vissa ser som en sport är poker. De argument som då brukar läggas fram är att man kan tävla i poker på både nationell, kontinental och internationell nivå. På nätet har poker och andra spel blivit otroligt stort under de senaste åren och många registrerar sig på någon spelsida för att ta reda på var hela grejen med spelen är. Idag är spelen en så stor vardag för vissa att man till och med kan spela casinospel i mobilen. Då menar jag inte spel som man spelar mot mobilen, utan livespel mot andra spelare med riktiga pengar i potten. Huruvida man kan se dessa spel so men sport eller ej finns det en hel debatt kring. En sak är iallafall säker och det är att dessa två ämnen ändå ligger varandra relativt nära. Man kan ju till exempel satsa pengar på olika sporter och vinna om man gissar rätt.

Ett spel som inte ha någonting med sport att göra, men som ändå är väldigt kul att spela är Lotto. Varje onsdag och lördag har du chansen att ta hem miljonerna som hela Sverige suktar efter.

Kategorier: Okategoriserade

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *