Under vinterhalvåret så finns det mängder av spännande sport att följa och en sådan, där det alltid är någonting nytt på gång är ishockey. Sporten spelas på flera håll i världen och här i Sverige finns det inte bara ett intresse för våra egna ligor, utan även de som spelas i Amerika och andra delar av Europa. USA och Kanada har tillsammans ligan NHL, där världens absolut bästa lag och spelare deltar, däribland flera med svenskt ursprung. Att svenska hockeyspelare försöker dig på en karriär borta i väst är inte ovanligt och flera utav dem har gjort stora legendariska avtryck.

Här på hemmaplan har de flesta ett lag som de hejar på och följer lite extra, oavsett vilken liga de är med och spelar i. Den svenska högstaligan som nog alla lag vill nå är SHL, som tidigare gick undernamnet Elitserien. Här spelar idag 14 lag i totalt 52 omgångar där alla möter varandra två gånger på både hemma- och bortaplan. När denna grundserie är klar får de 8 bästa lagen göra upp i slutspelet, där den slutliga segraren blir svensk mästare. Större delen av matcherna visas i CMore:s betalkanaler, men det händer ibland att enstaka matcher visas även på de vanliga kanalerna som du når via de flesta tv-leverantörerna.

Hos Shl.club hittar du de senaste resultaten och uppdaterade tabellerna från Sveriges högsta hockeyliga. Med hjälp av denna information kan du hålla dig ajour med vad som händer i ligan ifall du missar en match, samt se när ditt favoritlag spelar nästa gång.

Kategorier: Ishockey

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *