Är det en fin höstdag är det vanligaste kanske att man går ut och joggar en liten runda. Lite för konditionen, men också för den friska luften och de vackra färgerna både på och under träden. Men vad kan man göra mer med de där färgglada bladen mer än att titta på dem och kanske fotografera dem? Du kan hoppa i dem! Bejaka din barnsliga sida, eller så kanske du har ett eget barn som säkerligen skulle uppskatta lite lövhoppning.

En annan årstidsträning är att bunkra inför vintern, hugg ved! Bor du i lägenhet eller helt enkelt inte behöver hugga ved, erbjud en vän/bekant att hjälpa till med deras vedhuggning. Då tjänar du sociala poäng på köpet. Har snön redan fallit, varför inte ta dig ut och skotta snö? Kanske inte låter jättelockande, men slå ihop dig med grannen så kanske det blir riktigt skoj! Aktivitet och träning finns överallt, inte bara på gymmet och på joggingslingan.

Att försöka bli målskytt är någonting man även kan ägna tid år såhär när det är lite kyligt ute. Vi har nyligen fått hit ett airhockeybord på jobbet som kommer att användas flitigt när snön faller utanför fönstret. När solen sedan kommer tillbaka kanske det byts ut mot en frisbee. Visste du förresten att det finns någonting som heter frisbeegolf? Det gör det ju möjligt att även bli målskytt med en frisbee!

Kategorier: Okategoriserade

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *